Anita

Wat een topper is Christine. Zij is haar gewicht dubbel in goud waard. Door haar kortdate reactie en beschikbaarheid konden we met haar tips en adviezen de naar ons gevoel juiste keuzes maken en hebben we rustig onze jonge dame weer aan het drinken gekregen. Echt fijn! 

Esther

1,5 Jaar geleden gaf ik voor het eerst borstvoeding, na 2 weken had ik pas contact opgenomen met Christine ivm moeilijk aanhappen en overproductie. Ze heeft mij toen geholpen een paar borstontstekingen te voorkomen, en de productie te verminderen. Nu bij ons tweede kindje heb ik Christine gelijk vanaf (voor) het begin betrokken. Doordat ze goed bereikbaar is en snel reageert is de productie nu goed onder controle. (Ook wanneer ik ergens onzeker over was.) Eigenlijk zou iedere vrouw deze begeleiding moeten hebben vanaf het begin. Het is iets heel ingewikkelds waarin je veel ongevraagde adviezen krijgt, maar bij niemand is het hetzelfde.

Liza

Christine is een heel lieve en bekwame vrouw. Ik kon heel snel bij haar terecht. Of nouja.. zij bij mij want ze kwam de volgende dag al thuis! Ook het contact erna verliep laagdrempelig. Ik ben goed geholpen. Alles wordt door mijn zorgverzekering vergoed, dat is heel fijn.